26850755phone

Datakort med tusindvis af punkter giver svar

KORTVISUALISERING.DK laver data-kort med op til flere tusind punkter. Et interaktivt data-kort med mange punkter, kan være ideelt til at vise, hvor den bedste skole ligger, den værste restaurant er placeret, eller hvor man fx. kan finde ledige parkeringspladser i København? Data-kort er også velegnet at vise et væld af oplysninger om virksomheder. Det er let at sortere de mange punkter. Med et enkelt klik, kan du få vist de værste eller bedste og danne dig et overblik på det interaktive data-kort. Det er også muligt at designe et kort, så punkterne indeholder forskellig tekst, som bygger på data.
Selvfølgeligt kan et interaktivt data-kort med mange punkter let indlægges på jeres hjemmeside. Vi tilbyder også at hoste kortet gratis på vores hjemmeside.
Mail info@kortvisualisering.dk eller ring 2685 0755 og få et godt tilbud på interaktive kort.

Eksempel: Sejet Plant Breeding viser udbredelsen af produkter i Europa

Sejet Planteforædling ønskede at vise sine internationale kunder, hvilke produkter de tilbød. Kortvisualisering.dk producerede et interaktivt kort, som virksomheden selv kunne opdatere.

Eksempel: Mangler den lokale skole veluddannede lærere?

Flere hundrede folkeskoler har akut mangel på lærere, der er uddannet i de fag, de underviser i. Derfor undervises børnene en stor del af tiden af lærere, der mangler kvalifikationer.For Ugebrevet A4 har Kortvisualisering.dk visualiseret, hvordan det ser ud for de enkelte skoler med linjefagsdækning. Se selve artiklen og kortet på dette link. Eller gå på opdagelse i det interaktive kort herunder og se situationen for din skole.

Eksempel: Hvilke arbejdspladser har ikke styr på arbejdsmiljøet

For Ugebrevet A4 har Kortvisualisering.dk lavet dette interaktive kort, som viser virksomheder med røde og gule smileyer for dårligt arbejdsmiljø. Hver punkt på kortet giver en unik tekst om den enkelte virksomhed. Data er kommet ved at webscrabe Arbejdstilsynet med et lille program og hente alt information videre til Excel og videre igen til kortprogrammet. Ønsker I mere information om interaktive kort eller webscrabing for journalister, så kontakt datajournalist Kåre Kildall Rysgaard på 4232 0603.